X
-
Załączniki bezpieczeństwa
Załczniki do produktuZałączniki dotyczące bezpieczeństwa produktu zawierają informacje o opakowaniu produktu i mogą dostarczać kluczowych informacji dotyczących bezpieczeństwa konkretnego produktu
-
Informacje o producencie
Informacje o producencieInformacje dotyczące produktu obejmują adres i powiązane dane producenta produktu.Esent
-
Osoba odpowiedzialna w UE
Osoba odpowiedzialna w UEPodmiot gospodarczy z siedzibą w UE zapewniający zgodność produktu z wymaganymi przepisami.
Olej z pestek (nasion) pigwy, tłoczony na zimno, nierafinowany
INCI: Chaenomeles seed oil
Olej tłoczony i konfekcjonowany w Polsce.
Olej z pestek pigwy spośród innych, wyróżnia się dużą zawartością witaminy E oraz A, które są naturalnym antyutleniaczem. Idealny dla skóry delikatnej, wrażliwej i wymagającej regeneracji.
Często stosowany również na skórę głowy- wspomaga wzmacnianie cebulek włosowych i przeciwdziała ich wypadaniu.
W preparatach do skóry twarzy i ciała doskonale sprawdza się w kremach i serum ochronnych, przeznaczonych do cery skłonnej do podrażnień. Znajdziemy go także w składzie kosmetyków do pielęgnacji dłoni i paznokci.
Zalecane stężenie w formułach kosmetycznych 10-100%
Przechowywać w temperaturze 10-20C (optymalna 15C), chronić przed promieniami UV.
Opakowanie: 20 ml
Polecamy
Płyn do Nacierania z Sabelnikiem, 100ml
9,89
PLN
15,00 PLN
Oszczędzasz 5.11 PLN
Krem Balsam na Żylaki Trombovit, 100 ml
22,00
PLN
Klienci, którzy kupili ten produkt wybrali również...
Olejek Eteryczny Anyż Gwiazdkowy, Ancient Wisdom, 10ml
9,00
PLN
16,00 PLN
Oszczędzasz 7.00 PLN




